Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет зробив гучний анонс. Так, він розповів, що незабаром в Україні створять сервіс, який допоможе "забути" про необхідності пред'являти паперові квитанції про сплату. Про таке стало відомо з його Telegram-каналу.

"Ми плануємо запустити сервіс, який дозволить позбутися від такого явища, коли чиновники вимагають від громадян квитанцію про оплату", - зазначив він.

Дубілет, фото - Кабмін
Дубілет, фото - Кабмін

За його словами, все буде максимально просто і надійно.

"Ми створимо веб-сторінку, де користувач зможе ввести номер квитанції, опісля побачить її на екрані. При необхідності можна скачати її з накладеним ЕЦП. Таким чином, ви зможете зробити платіж з будь-якого банку, отримати номер квитанції і відразу показати його чиновнику", - роз'яснив міністр.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Підкреслюється, що відповідний сервіс запустять вже протягом 1-3 місяців.

Нагадаємо, раніше Дубілет розсекретив головну небезпеку для нерухомості українців

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дубілет обурився противниками земельної реформи

Також "Знай.ua" писав, що Дубілет терміново заявив, що потребує охорони