8 листопада Дмитро Дубілет, міністр Кабінету міністрів України, повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, що звернувся з проханням до Управління Державної Охорони, щоб йому виділили охорону.

Скріншот поста Дмитра Дубілета, Facebook
Скріншот поста Дмитра Дубілета, Facebook
Скріншот поста

За словами Дубілета, коли він йшов у Кабінет міністрів, то навіть не припускав, що йому знадобляться такі послуги. Але, зазначає Дубілет: "Мабуть, не в українській політиці".

Дубілет пояснив своє рішення тим, що навколо нього: "Раптом з'явились дві зони напруги".

За словами Дубілета, перша - це те, що він зайнявся координацією проекту по боротьбі з тіньовим алкоголем. Дубілет каже, що це: "Величезний і дикий ринок". У пості Дубілет зазначив, що результати роботи можуть приносити бюджету держави 5-10 млрд гривень в рік, а громадяни України: "Стануть менше труїтися і вмирати".

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Дмитро Дубілет, Економічна Правда
Дмитро Дубілет, Економічна Правда

Дубілет пояснив і другу причину: він також координує конкурси на головні посади в державі. Дубілет нагадав, що у всіх урядових установах відбувається перезавантаження влади, і додав, що: "Деякі сторони вважають, що у мене чи моїх колег можуть бути важелі впливу на конкурсну комісію".

Дубілет поскаржився, що: "Ще нещодавно я їздив виключно на Uber, а тут таке. Але я сподіваюсь, що це явище тимчасове".

Нагадаємо, раніше Дубілет анонсував тисячні скорочення, люди просто залишаються на вулиці: "Щоб перезапустити економіку...".

Також Знай.uа писав, що Дубілет переведе чиновників на безготівкову зарплату: що відомо про ініціативу Кабміну.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що обміняв Monobank на Кабмін і забув про Лондон: Дубілет розповів, навіщо залишився в Україні.