Новий склад Кабінету міністрів України взявся за роботу по так званій "оптимізації". І ці процеси пов'язані з скороченням робочих місць. З'явилася інформація, що в Державній службі статистики під гарячу руку потрапило 1770 посад.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в мережі Facebook міністра Кабінету міністрів України Дмитра Дубілета.

Ми прийняли непросте рішення скоротити 1770 посад у Державній службі статистики. Також будуть звільнені і передані в...

Geplaatst door Дмитрий Дубилет op Dinsdag 5 november 2019

"Ми прийняли непросте рішення скоротити 1770 посад у Державній службі статистики. Також буде звільнено та передано в оренду чи на приватизацію 281 об'єкт нерухомості. Ми проводимо цю оптимізацію за рахунок скорочення підрозділів районного рівня. З урахуванням того, що більшість звітів, які компанії подають в Держстат, подаються в електронному вигляді, підтримка цих підрозділів стала недоцільною. Частину функцій, які виконували районні підрозділи, буде передано на обласний рівень. Крім цього, ми плануємо спростити звіти, що подаються в Держстат, та зменшити їх кількість. Про це розповім окремо." - написав Дубілет.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Дмитро Дубілет
Дмитро Дубілет

Нагадаємо, Гончарук розкрив деталі перепису населення: українцям запропонували перерахувати самих себе.

Як повідомляв Знай.uа Кабмін перегляне показники ефективності губернаторів – Голік.

Знай.uа писав, Дубілет переведе чиновників на безготівкову зарплату: що відомо про ініціативу Кабміну.