Міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет висловив свою точку зору щодо земельної реформи. Відповідний пост він розмістив у Facebook.

"Мораторій на продаж землі — це якась неймовірна історія у стилі Кафки. Зараз, коли я опинився в уряді, я побачив це зсередини", - пише Дубілет.

Він зазначив, що серіал "Картковий будиночок" відпочиває і пояснив, що хтось з противником реформи має свої бізнес-інтереси, але у більшості з них це є інструментом політичної боротьби чи торгівлі за посади.

Дубілет, фото - Вести
Дубілет, фото - Вести

"Коли вони виступають з палкими промовами проти того, щоб українці вільно розпоряджалися своєю землею, вони реально думали "Ось це я гоню! Лише б не заіржати!". Серйозною", - зазначає Дубілет.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Дубілет пояснив, що паї на землю отримали близько 7 млн українців і зараз потрібно їх захищати і не дати продатися занадто дешево. Він уточнив, що 1,5 млн з них вже померли, поки здавали свою землю за копійки.

"Продавати землю не можна, але здавати в оренду на 49 років можна. Ага. Я підтримую земельну реформу. Треба вже закінчувати цей совок", - резюмував Дубілет.

Нагадаємо, Зеленський звернувся до українців з-за ринку землі.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві принесли під Раду свиню в труні, видовище не для слабкодухих.

Також Знай. ua писав, що натовп українців штурмує Раду з земельної реформи.