В мережі Інтернет з’явились фотографії життя, яке зараз веде вдова ватажка “ДНР” Мотороли Олена Колєнкіна, відома під прізвиськом Каністра.

Як видно на фотографіях, вдова Мотороли, якій довелось втікати з Донецька одразу після вбивства чоловіка, з радикальної “ополченки” перетворилась на бізнес-вумен. Відтепер незмінною частиною її життя стали дорогі автомобілі, фешенебельнгі заклади та дорогий одяг. Крім того, за словами користувачів, в Колєнкіної є нерухомість в Росії та на узбережжі Чорного моря.

Також біля 26-річної Олени на фотографіях є молодий чоловік, але це не заважає їй і досі називати вбитого 16 жовтня 2016 року Моторолу “янголом”.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадуємо, що на початку осені українські військовослужбовці ліквідували третього, після Мотороли та Гіві, польового командира бойовиків — Лева.

Як повідомляв Знай.uа, кремлівський журналіст розповів правду про звірства ліквідованих "Гіві" і "Мотороли": "Дах вже поїхав".

Також портал Знай.ua писав, що ЗСУ помстилися окупантам за кожне втрачене життя героїв: відео тріумфу.