У вівторок, 3 грудня, в Україні буде сніжно, але не сильно холодно. Слабкий мороз можливий на Заході і Півночі країни. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"В Україні очікується сніг та мокрий сніг, на дорогах – казна-що, тобто, ожеледиця і важкопрохідні тротуари. Тому пішоходам варто подбати про відповідне взуття", - попередила вона.

Наголошується, що складною буде ситуація в ніч з 2 на 3 грудня, опади можуть бути сильними. Вранці та вдень на Сході України ймовірний мокрий сніг, сніг і ожеледиця.

Зима в Україні, mignews
Зима в Україні, mignews

"В зимовому дебюті буде брати участь спеціально запрошений гість – поривчастий, до сильного, північно-західний вітер. Тому відчуття холоду посилиться", - написала синоптик.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Температурні позначки коливатимуться в межах -1 +1 градуса по всій країні.

Найтепліше буде в Одеській області, де повітря прогріється до +4 +6 градусів. На Херсонщині, Миколаївщині, Запоріжжі та в Криму – +3 +5 градусів.

У Києві у вівторок теж пройде сніг. Температура повітря триматиметься в межах -1 +1 градуса.

Зима вже розминається. По Заходу та Півночі України зараз літає і підсипає сніг й мокрий сніг. Цей сніговий масив...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 2 december 2019

Народний прогноз погоди в Україні

3 грудня вшановується пам'ять святителя Прокла. На погоді у цей день наші пращури судили про погоду на 3 червня – якщо піде сніг, то через півроку бути дощу.

погода на 3 грудня, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптики дали точний прогноз на початок грудня.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям показали фотографії засніжених Карпат.

Також портал Знай.uа писав, якої погоди очікувати українцям найближчим часом, і чи буде сніг на Новий рік.