Під час концерту "Вечір прем’єр з Катериною Осадчою" у однієї з глядачок несподівано почалися пологи під час світової прем’єри пісні Вєрки Сердючки.

Щаслива матуся розповіла, що вирішила назвати доньку на честь ведучої.

"Дівчинка поспішила народитися раніше, вирішивши, що їй потрібно вже танцювати й співати. Дякую вам, Катерино, за те, що в нас є тепер своя", - сказала молода матуся.

Катя Осадча завітала на виписку та привітала Тетяну з таким яскравим народженням доньки й навіть потримала немовля на ручках.

Телеверсія музичного шоу відбудеться 25 грудня на 1+1.

Катя Осадча завітала на виписку, фото facebook

Катя Осадча завітала на виписку, фото facebook

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Катя Осадча завітала на виписку, фото facebook

Катя Осадча завітала на виписку, фото facebook

Українці у коментарях масово засипали Катю Осадчу компліментами за її небайдужість і щирість, а також долучились до найщиріших вітань молодої матусі і новонародженої Катрусі.

"Маму вітаю з донькою. Зростайте здорові та щасливі. Окрема вдячність Каті, стала ще більше захоплюватися нею і поважати. Радію, що небайдужих стає дедалі більше. Бо саме завдяки таким людям наша країна зміниться і стане кращою. Катя, мій Вам респект", "Вітаємо, будьте щасливі і здоровенькі! Буде як виросте всім розказувати як зявилася на світ, це буде її історія!", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Сердючка потужно заспівала на "Вечорі прем’єр з Осадчею": у глядачки від емоцій почалися пологи.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також портал "Знай.uа" писав, що Осадча засвітила нескінченні ніжки на "Вечорі прем'єр": Кароль, Каменських, Полякова і Вєрка Сердючка порадували свіжими хітами.