Відомий український журналіст Юрій Романенко поділився з українцями вельми цікавою інформацією. Так, стало відомо, що співробітники Служби безпеки України (СБУ) на новорічні свята зберігатимуть бойовий режим і відпочинку їм не побачити.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юрія Романенка в мережі Facebook.

Публікація Юрія Романенка, Facebook
Публікація Юрія Романенка, Facebook

"Всі на боротьбу з Дідами Морозами! На Новий рік у СБУшників повинно бути сумне хлебало. Кажуть, що реальний текст. Я ржу як кінь.", - написав Юрій Романенко.

На опублікованому документі можна побачити підпис голови СБУ Івана Баканова.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Глава СБУ Іван Баканов, фото: "Цензор.НЕТ"
Глава СБУ Іван Баканов, фото: "Цензор.НЕТ"

"Щодо заборони колективного святкування новорічних свят. У зв'язку з наявністю ризиків поширення провокативної інформації про співробітників СБУ, з метою недопущення дискредитації СБУ, а також забезпечення власної безпеки особового складу вимагаю: - керівниками органів, підрозділів, установ і відомств заборонити проведення протягом грудня - 14 січня 2020 року підопічним особового складу колективних святкових заходів.", - пише в указі Баканов.

Нагадаємо, прокурор Кулик може зайняти посаду в слідчому відділенні СБУ.

Як повідомляв Знай.uа Романенко в новому інтерв'ю розкрив всі підводні камені українського енергозбереження: "Блиск і злидні".

Знай.uа писав, їхала до родичів, потрапила до терористів: СБУ витягла чиновницю з лап найманців Путіна.