У вівторок, 3 грудня, відбулися похорони полковника ЦСО "Альфа" СБУ 37-річного снайпера Дениса Волочаевана, який загинув на Донбасі при виконанні бойового завдання.

Його похорон висміяла заступник головного редактора журналу Cosmopolitan Ukraine Євгена Плихина в Facebook.

"А що, людей ще прийнято ховати помпезно? Сьогодні мчала на роботу в навушниках, і бачу - натовп людей на перекритій дорозі стоїть. Ну, думаю, фестивальчик якийсь, центр міста, тут же вічно якась вечірка. Приглушила музику, дивлюся - обличчя у всіх не танцювальні і не стритфудные. Похмурі і чорні. Прислухалася - марш. Похоронний. Виявилося, в СБУ помер якийсь, судячи з усього, не остання людина. Витягли всю структуру на вулицю з вимогою зробити співчутливі вираження. Труну несуть під виючий драматизм, люди у військовій формі дмуть в труби так, що лопаються. Гвоздики, вся атрибутика..." - написала редактор.

Дівчина також зазначила, що не змогла розібратися, як обійти це горе" і "у своїй яскраво-червоній шапочці і тій же куртці вперлося в серце цього замісу, просто в центр похоронного маршу".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Після хвилі критики Євгена Плихина видалила провокаційний пост зі сторінки, проте в інтернеті залишилися скріншоти. Користувачі обурилися позицією дівчата, а деякі висловили думку, що після такого її мають звільнити з видання.

Нагадаємо, новонароджений малюк допоміг встановити особу загиблого на Донбасі батька.

Як повідомляв Знай. ua, СБУ "накрила" проросійську ботоферму в Києві.

Також Знай. ua писав, що у поліції показали карабін, з якого вбили маленького сина Соболєва.