У вівторок, 3 грудня, відбулися похорони полковника ЦСО "Альфа" СБУ 37-річного снайпера Дениса Волочаєвана, який загинув на Донбасі при виконанні бойового завдання.

Його похорон висміяла заступник головного редактора журналу Cosmopolitan Ukraine Євгенія Пліхіна в Facebook.

Після хвилі критики Євгенія Пліхіна видалила провокаційний пост зі сторінки, проте в інтернеті залишилися скріншоти. Користувачі обурилися позицією дівчата, а деякі висловили думку, що після такого її мають звільнити з видання.

Головний редактор Cosmopolitan Ukraine Олександра Буринська відреагувала на цю подію і розмістила в соціальній мережі Facebook пост, де висловила офіційну позицію видання.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Цією заявою хочу висловити офіційну позицію бренду Cosmopolitan в Україні щодо тексту, опублікованого Євгенією Плихиною. У зв'язку зі сформованою ситуацією з 4 грудня 2019 року наш видавничий дім припиняє співпрацю з Євгенією Плихиною і вона залишає посаду заступника головного редактора журналу Cosmopolitan", - пише Буринська.

Вона зазначила в пості, що українське видання знаходиться на боці українського народу в боротьбі за збереження незалежності і суверенітету, а також висловлює підтримку Героям, які захищають Україну.

Однак коментатори зазначили, що свою особисту думку і позицію видання вже показало, коли відзначило "сердечком" скандальний пост Плихиної. Публічне вибачення назвали лицемірним.

Нагадаємоу Києві попрощалися з трирічним сином Соболєва, загиблим від кулі снайпера.

Як повідомляв Знай. ua, редактор Cosmopolitan висміяла похорон героя України.

Також Знай. ua писав, що СБУ "накрила" проросійську ботоферму в Києві.