Кабінет міністрів за наказом президента Володимира Зеленського готує програму підтримки малого та середнього бізнесу в Україні, яка має запрацювати з 1 лютого 2020 року. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

"Суть дуже проста – стимулювати появу нових підприємців і заохотити повертатися наших працівників додому і відкривати бізнес тут", - сказав прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Він уточнив, що зараз напрацьовують усі необхідні рішення для запуску. Вже скоро уряд почне приймати заявки. Зараз на сайті можна залишити запит, і коли програма запрацює, менеджери сконтрактують на участь.

Олексій Гончарук

"Для участі знадобиться бізнес-план, якщо ви плануєте бізнес з нуля. Якщо ж працюєте, то позитивна фінансово-кредитна репутація і платіжна дисципліна", - пояснив Гончарук.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Стартапи зможуть брати участь тільки з початку своєї діяльності, а діючий бізнес — тільки ті, хто працює мінімум 12 місяців. При цьому, сам учасник інвестує 20% власних коштів від усіх витрат.

Нагадаємо, українські заробітчани пояснили Зеленському, чому не хочуть повертатися додому: "Не витиснуть...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський придумав, як повернути додому українських заробітчан: "Повертайся і залишайся".

Також портал Знай.uа писав, що фермер вказав нардепу Зеленського на провал земельного закону: "Підло натиснули".