Найбільша в Європі бюджетна авіакомпанія Ryanair рипинить літати з Києва в аеропорт Скавста в 100 км від Стокгольма і в Нюрнберг. Нововведення набере чинності наприкінці березня 2020 року.

Про це йдеться в оновленій інформації у системі бронювання лоу-коста.

Останні внесені в систему рейси по обох напрямках значаться 27 березня 2020 року. Затримки з поставкою літаків Boeing 737 MAX призвели до того, що лоу-кост знову переглянув свої плани щодо розширення флоту і розраховує отримати тепер тільки 10 літаків у літньому розкладі 2020 року замість 20.

авіакомпанія Ryanair
авіакомпанія Ryanair

Також Ryanair знизив прогноз кількості перевезених пасажирів на 2021 фінансовий рік, який почнеться 1 квітня 2020 року і триватиме до 31 березня 2021 року, з 157 млн 156 млн пасажирів.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Ми шкодуємо про закриття цих двох баз і незначних скорочення провізних місткостей на інших базах, що повністю пов'язано з подальшими затримками поставок наших Boeing 737 MAX. Ми продовжуємо працювати з Boeing, нашим персоналом, профспілками та порушеними аеропортами, щоб мінімізувати скорочення провізних місткостей і числа робочих місць", — заявив головний виконавчий директор Ryanair Едді Вілсон.

Ryanair
Ryanair

Початкові плани лоу-коста передбачали отримання 58 Boeing 737 MAX до кінця травня 2020 року. Пізніше це число було переглянуто в бік зменшення до 30, а потім 20 одиниць.

Ryanair замовила у Boeing 135 літаків в спеціальній модифікації 737 MAX 200, створеної на базі 737 MAX 8. Замість стандартних 189 крісел літак вміщає 197 місць. Для того, щоб відповідати вимогам часу евакуації, в даній моделі були встановлені додаткові евакуаційні виходи за крилом.

Нагадаємо, раніше українців попередили про вірус Коксакі: у МОЗ розповіли про симптоми та лікування

Як повідомляв портал "Знай.ua", виховання чи генетика: що насправді успадковують діти від своїх батьків

Також "Знай.ua" писав, що стрес, паніка та гнів: скільки людей не можуть жити без смартфона і чому це так небезпечно