Чи замислювались ви над тим, що наше життя не лише в наших руках? Кожен, хто знаходиться поруч, також відповідальний за нього.

Про те, яким чином кожен із нас може вплинути на те, щоб уникнути екологічної катастрофи та загибелі людства,, йдеться у відео "Що, якщо ми ще можемо врятувати собі життя".

Розібратися, дізнатися, допомогти - подивися відео, щоб знати більше!

Напередодні конференції ООН зі зміни клімату, яка пройде в Мадриді з 2 по 13 грудня, Європарламент прийняв резолюцію, яка оголошує "глобальну кліматичну і екологічну надзвичайну ситуацію", і закликав усі країни ЄС до 2050 року повністю позбутися від викидів парникового газу.

Вчені попереджають - підвищення глобальної температури навіть на 2°C призведе до того, що Північний Льодовитий океан буде один раз в десять років повністю вільним від льоду, рівень Світового океану виросте на 35 см, а всі коралові рифи будуть повністю знищені.

Як швидко це відбудеться - можете порахувати самі, спираючись на наступні дані: на сьогодні поточна кліматична політика Китаю, Росії і Канади призведе до потепління на 5°C вже до 2100 року, США та Австралії - на 4°С, а країн Євросоюзу - на 3,5°C.
Є над чим задуматись, чи не так?