Цими днями у мережу злили коротке відео, на якому видно, що відбувається під час маштабної пожежі в коледжі Одесі. Зняв відеоролик один із студентів, який саме знаходився у палаючій будівлі. Розмістили його в Telegram-каналі "Оdessa_hello".

На відео видно повністю задимлену аудиторію та студентів, які, повільно не поспішаючи, намагаються її покинути. У зв'язку із такою поведінкою підлітків, це викликало у мережі невдоволення.

"Це бл*ть прикол якийсь! Бачать дим і сидять в аудиторії! Ще хихикання чутно. По ходу діти в 17 років зовсім не дружать з мізками, якщо сиділи в аудиторіях. На*єра у нас стільки уроків ОБЖ?", - обурюються в мережі користувачі.

Нагадаємо, вранці 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу сталася жахлива пожежа, яка не тільки сколихнула місто, а й всю Україну.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, у масштабній пожежі в Одесі загинула студентка, десятки постраждалих мучаться від опіків у лікарні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що трагедія з пожежею повторилася в одеському коледжі.

Також портал "Знай.uа" писав, що у жахливій пожежі в коледжі Одеси загинула викладачка, є зниклі безвісти.