Погода в Україні на вихідних через вплив повітряних мас з Атлантики буде без сильних морозів і без опадів.

Зміни погоди синоптики очікують після 8 грудня - прийдуть снігопади і дощі з мокрим снігом. Про це повідомляє Гідрометцентр.

погода в Україні
погода в Україні

Зокрема, у Волинській, Рівненській, Тернопільській та Івано-Франківській областях очікуються дощі. Опади пройдуть вдень і вночі. Середня температура повітря - 4−6 градусів тепла, у нічний час - до нуля градусів.

Холодніше буде у східних регіонах країни. На Луганщині очікується до трьох градусів морозу. Водіям слід бути дуже уважними на слизькій дорозі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Вночі температура холодна, від 0 до 5 градусів морозу, а двень від +1 до +6 градусів. На півдні буде тепліше - від +5 до +10 градусів тепла. У столиці субота пройде сухо, а в неділю можуть пройти невеликі опади. Вночі у Києві від - 1 до - 3 градусів, а вдень від +2 до +5 градусів.

Погода в Україні, фото: Информатор Киев
Погода в Україні, фото: Информатор Киев

Морози до мінус трьох очікуються в східних областях, на решті території вночі близько нуля, вдень до п'яти градусів тепла.

Погода на 8 грудня, фото Укргідрометцентр

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.