Криптовалюти стають все більш поширеними, а власні біткоін-гаманці почали мати все більше людей, багато з яких вибирають криптовалюту в якості нового способу зберігання власних коштів.

У цій статті ми розповімо про кращі способи обміну біткоінв і поділимося топом кращих обмінників для криптовалюти, які існують на даний момент.

Навіщо міняти біткоіни?

Необхідність обміну біткоінів в Україні виникає через те, що більшість гаманців для зберігання крипто-валюти створені в різних країнах світу, а їх власники не дають можливості українським користувачам виводити кошти в рідну країну на гаманці популярних інтернет-валют.

Десятка кращих обмінників для біткоіни

Биткоин: источник:stock-maks.com/

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

1.60cek.com

обмен биткоинов

обмен биткоинов

обмен биткоинов

Саме цей сервіс є найбільш популярним і затребуваним з боку українських і російських користувачів. Він є напівавтоматичним, а також працює по масі нових напрямків і має великий резерв. На його базі можна проводити найбільш прості, надійні і швидкі процеси з біткоінами. Вивести кошти з сервісу біткоінів 60cek.com можна на всі існуючі в Україні або Росії інтернет-гаманці.

Відзначимо, що обмін коштів не є моментальним, оскільки всі заявки обробляються вручну операторами, які регулюють здійснення угоди за 5 - 15 хвилин. Мінімальна сума обміну - 60 доларів.

Для того, щоб здійснити обмін необхідно ввести лише свій номер гаманця, а також електронну адресу одержувача. Для переказу коштів також необхідно буде вказати паспортні дані.

Виведення коштів відбувається таким шляхом:

- вкажіть робочий E-mail і реквізити;

- клікніть на Обміняти;

- підтвердіть платіж;

- проскануйте QR-код;

- натисніть на Я оплатив.

2.24PayBank

обмен биткоинов

Для старту роботи на сервісі на ньому навіть не потрібно реєструватися. Майданчик має статус найбільш вигідного для користувачів і славиться кращим курсом і умовами обміну. Для переказу коштів просто виберіть потрібний вам гаманець і сервіс, на який перераховувати грошовий еквівалент біткоіни, потім - натисніть на кнопку почати обмін. Угода проводиться вручну живим оператором і зазвичай не займає більше 10 хвилин.

3.Ychanger.net

обмен биткоинов

Вважається найшвидшим обмінником біткоінів і інших валют на валюти платіжних-інтернет систем або на банківські карти. Процес обміну, як правило, не перевищує 2 хвилини. Сервіс дозволяє виводити біткоіни на майже всі платіжні сервіси, що працюють на території Росії, України або Білорусі.

Для здійснення угоди буде досить вести дані гаманця, електронна адреса та гаманець одержувача. Для переказу коштів на банківські карти також знадобляться паспортні дані.

Інструкція для роботи:

  • оберіть валюту, яку хочете обміняти;
  • виберете, куди бажаєте відправити гроші;
  • дочекайтеся підтвердження транзакції .;
  • натискайте на кнопку я згоден.

обмен биткоинов

4.BaksMan

обмен биткоинов

Даний сервіс відрізняється приємним дизайном і простим функціоналом і є повністю автоматичним: всі процеси відбуваються миттєво. Майданчик сподобається тим, хто любить грати на стрімко змініючумося курсі біткоінів. Для роботи з сервісом потрібно вказати лише свої дані, ввести мило і здійснити оплату. Додатковим плюсом роботи з майданчиком варто назвати гнучку систему знижок на послуги з обміну біткоіни.

5. Kassa

обмен биткоинов

обмен биткоинов

Є одним з небагатьох обмінників, які працюють навіть з мінімальними сумами в крипті. Також система може автоматично переводити гроші на карти деяких великих банків. Свої кошти через систему можна переводити на всі існуючі банківські карти або гаманці електронних валют. Ще однією перевагою системи варто назвати те, що вона працює практично миттєво, що є вкрай важливим для багатьох власників крипти.

6.Obmen-Bitcoin.ru

обмен валют

обмен биткоинов

обмен валют

обмен биткоинов

Ще одним надійним сервісом для операцій з криптовалютами вважається Obmen-Bitcoin.ru. Плюсом майданчику називають вигідний курс і великі резерви для обміну коштів. Сервіс працює з усіма електронними біржами, банками і славиться надійною роботи служби підтримки, повної анонімністю і високою якістю взаємодій з усіма наявними інтернет-майданчиками.

7. 365cash.co

обмен биткоинов

обмен биткоинов

обмен валют

обмен валют

Сервіс являє собою напівавтоматичний обмінник, який працює з фіатнимі грошима і двома видами крипти. Має високу швидкість роботи, програму лояльності і вигідний курс.

Робота в сервісі проходить таким чином:

  • введіть суму обміну і номер гаманця;
  • поставте галочку навпроти полів згоден з умовами і обміняти;
  • оплатіть виставлений рахунок;

8.ProstoCash

обмен валют

обмен биткоина

Обмінник славиться високим рівнем анонімності і широким вибором напрямків для обміну - для всіх криптовалют на всі гаманці або банки. Відзначимо, що операції контролює оператор, а процес нарахування коштів триватиме не більше п'яти хвилин. При цьому, коммісія за послуги - прийнятна для всіх користувачів.

9.Betatransfer

обмен биткоинов

обмен биткоинов

обмен биткоинов

Сервіс підтримує 20 різних напрямків для обміну, а все заявки оператора сервісу проводять і контролюють вручну. З цієї причини, всі операції тривають від від 5 до 30 хвилин, що може не влаштовувати окремі категорії клієнтів. До переваг сервісу варто назвати вигідну систему знижок, бонусів і хорошу службу підтримки.

10.EXMO

обмен биткоинов

обмен биткоинов

обмен биткоинов

Даний сервіс є не тільки обмінником, але і біржею криптовалют. Відрізняється високою надійністю, великим вибором гаманців і безліччю варіантів для вигідного обміну і невеликою комісією.