Біткойн може просісти до $3000 або навіть до $1500. Про це повідомив генеральний директор інвестиційної компанії BKCM Брайан Келлі.

Нещодавно бізнесмен виступав перед європейськими журналістами, і сказав, що зараз тиск на криптовалютный ринок продовжує посилюватися. Відповідно зростають ризики падіння вартості основної кріптовалюти до $3000,а можливо навіть нижче такого показника.

Він заявив, що він дивиться на ціну і каже, що бачив кілька таких циклів буму і спала біткойн. Келлі сказав, що зараз ми рухаємося в такому ж напрямку, і нас чекає ще одне подібне падіння, яке його вже не здивує.

Бізнесмен допускає такий варіант, що курс біткойн впаде до $1500. Відповідно альткойни теж впадуть, в результаті чого, той же ефір подешевшає до $50.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Але Брайан Келлі заявляє учасникам ринку, що панікувати не потрібно, тому що вважає, що розпродажі поступово видихаються. У свою чергу це створює підґрунтя для відновлення зростання біткойн, який в даний час недооцінений приблизно на 50%.

Нагадаємо, перший биткоин-мільярдер спрогнозував, що буде з криптовалютой

"Знай.uа" писав bitcoin святкує 10-й день народження: з чого починалася ера криптовалют і що буде далі

Як раніше повідомляв "Знай.uа", биткоин все? Криптовалюта видає передсмертні зітхання, люди рвуть волосся на голові