Біткойн може просісти до $3000 або навіть до $1500. Про це повідомив генеральний директор інвестиційної компанії BKCM Брайан Келлі.

Нещодавно бізнесмен виступав перед європейськими журналістами, і сказав, що зараз тиск на криптовалютный ринок продовжує посилюватися. Відповідно зростають ризики падіння вартості основної кріптовалюти до $3000,а можливо навіть нижче такого показника.

Він заявив, що він дивиться на ціну і каже, що бачив кілька таких циклів буму і спала біткойн. Келлі сказав, що зараз ми рухаємося в такому ж напрямку, і нас чекає ще одне подібне падіння, яке його вже не здивує.

Бізнесмен допускає такий варіант, що курс біткойн впаде до $1500. Відповідно альткойни теж впадуть, в результаті чого, той же ефір подешевшає до $50.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Але Брайан Келлі заявляє учасникам ринку, що панікувати не потрібно, тому що вважає, що розпродажі поступово видихаються. У свою чергу це створює підґрунтя для відновлення зростання біткойн, який в даний час недооцінений приблизно на 50%.

Нагадаємо, перший биткоин-мільярдер спрогнозував, що буде з криптовалютой

"Знай.uа" писав bitcoin святкує 10-й день народження: з чого починалася ера криптовалют і що буде далі

Як раніше повідомляв "Знай.uа", биткоин все? Криптовалюта видає передсмертні зітхання, люди рвуть волосся на голові