Переказ грошей зі свого телефону на баланс знайомого або близької людини - досить зручна послуга. І нуль коштів на рахунку сьогодні - не проблема. Крім цього, є можливість переводити мобільні кошти на баланс картки «Приват24». Дізнайтеся, як це робити.

Які кроки потрібно зробити, щоб перекинути гроші з телефону на телефон?

Мобільні мережі сьогодні набагато спрощують їх використання, пропонуючи різні зручні послуги. Переказ коштів між абонентами - максимально зручний сервіс для користувачів. Давайте більш детально поговоримо про переведення грошей із мобільного на мобільний та на карту.

Сьогодні можна використовувати різні способи переказу грошей. Але в кожному разі необхідно буде підтвердження транзакції із боку тієї людини, яка виступає у ролі відправника фінансів на інший рахунок.

«Навіщо це потрібно?» - запитаєте ви. Така система розроблена із тією метою, щоб захистити гроші користувача, який бажає переслати фінанси іншому абоненту, від посягань із боку шахраїв.

Необхідно також врахувати, що за переведення грошей може стягуватися певна комісія. І можуть бути також деякі обмеження по сумі. Для того, щоб перекинути кошти із балансу одного рахунку на інший, скористайтеся одним із нижчеперелічених способів:

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
  • Використовуйте СМС-повідомлення.
  • Скористайтеся USSD-командою.
  • Заповніть спецформу на офіційному сайті потрібного оператора.
  • Зайдіть у мобільний додаток оператора.

Тепер ми більш детально розглянемо, як переводити гроші у кожному окремому випадку.

Як перевести гроші з «Київстару» на «Київстар»?

Для здійснення даної транзакції для оператора мережі «Київстар» необхідно набрати наступну комбінацію: *124*YYY*380(ХХХХХХХХХ)#зателефонувати.

Там, де ХХХХХХХХХ, ви вказуєте номер абонента, якому збираєтеся відправляти гроші. YYY - це сума грошового призначення, яку ви хочете комусь перевести.

Мобільний переказ грошей, ptzgovorit
Мобільний переказ грошей, ptzgovorit

Для того, щоб перекинути 20 гривень із «Київстару» на «Київстар», ніякого підтвердження не потрібно. Якщо ж сума, яку ви переводите на баланс іншого абонента становить понад 20 гривень, тоді відправнику прийде відповідь із зазначенням номера мобільного телефону, на який спрямовуються фінанси. Буде вказана також сума грошового переказу та коду його підтвердження.

Наприклад: Vy perekazuete 45 grn abonentu 380973981256. Dlya pidtverdzhennyia perekazu naberit '*125#Vartist' perekazu - 0.00 grn

У даному випадку користувач, який переводить гроші, повинен перевірити правильність набору номера мобільного телефону та перевірити, чи та сума вказана, адже часом у поспіху будь-яка людина може помилитися і набрати бодай одну цифру в номері телефону неправильно, через що вся сума відправиться користувачеві N. Або ви можете помилитися у вказівці суми й замість 25 грн. відправити, наприклад, 52 грн. і т.д.

Після перевірки наберіть команду підтвердження переказу грошей. Для того, щоб користувач був впевненим у тому, що гроші дійсно надійшли на баланс рахунку, на його мобільний прийде повідомлення про те, що запит на пересилання грошей прийнято: Zapyt pryiniato. Koshty budut zarahovani protiagom 5 hvylyn. Абонент, який отримає гроші від вас, також отримає смс-повідомлення про те, що йому перераховані кошти.

У «Київстарі» існує також така послуга, як «Кредит трансфер», що дозволяє брати гроші в кредит. Абонент може поповнювати рахунок абонентів цієї мобільної мережі, а також інших операторів.

Як перевести гроші з «Водафон» на «Водафон»?

Часом трапляється, що терміново потрібні гроші на рахунку, тому що баланс порожній, а у вас немає можливості оплатити через термінал або іншим чином. І переказ коштів із номера іншого абонента - єдиний порятунок.

Vodafone - ще один великий мобільний оператор в Україні, абоненти якого можуть переводити засоби різними способами:

Для того, щоб відправити USSD-запит, користувачеві потрібно буде набрати на своєму мобільному наступну комбінацію: 150*ХХХХХХХХХ*YYY# зателефонувати, де ХХХХХХХХХ - номер телефону абонента без набору 380. Комбінація YYY - це сума коштів у розмірі до 30 грн.

Мобільний переказ грошей, bash.news
Мобільний переказ грошей, bash.news

Потім користувач, що відправляє гроші, отримає USSD-відповідь із зазначенням коду. Він повинен буде ввести *150*код підтвердження#зателефонувати.

Мінімальна сума переказу в Vodafone становить 10 грн., максимальна - 100 грн. Сума, яка знімається за пересилання грошей - 3 грн.

Не забувайте перевіряти правильність набраного номера. Іноді трапляється, що відправник плутає цифри. У результаті гроші йдуть не тому абоненту. Є недбайливі користувачі, які не хочуть згодом повертати кошти, відправлені ним помилково.

Щоправда, знаходяться і такі люди, які згодні їх перевести. Але все ж таки краще, щоб уникнути всього цього, перевірити правильність набору мобільного номера. І бути впевненими у тому, що ви збираєтеся переводити потрібну суму саме тому абонентів.

Щоб поповнити рахунок ваучером, необхідно купити його, попередньо обравши потрібний номінал. Для поповнення балансу рахунку, варто набрати *100*секретний код ваучера*номер телефону одержувача коштів Vodafone#зателефонувати.

Ті, хто не знають, як потрібно переводити фінанси, можуть звернутися в довідкову службу оператора. Наберіть *150#зателефонувати або надішліть порожню смску на номер 1501, 1502 або 1503.

Як перевести гроші з «Лайфселл» на «Лайфселл»?

Український оператор мобільного зв'язку Lifecell також подбав про те, щоб у його користувачів була можливість підтримувати один одного у разі нестачі коштів на рахунку. Ця торгова марка представляє наступну опцію перекладу балансу коштів іншому абоненту.

Отже, для того, щоб перекинути гроші на рахунок іншої людини за допомогою «Лайфселл», потрібно вивести комбінацію *111*380(ХХХХХХХХХ)* сума переказу #зателефонувати. ХХХХХХХХХ - це номер адресата. У результаті користувач отримає смску із запитом щодо підтвердження.

Перевірте правильність набору номера і зазначеної суми. У випадку згоди, оберіть копку «так». За грошовий переказ всередині мережі «Лайфселл» зніме 3 грн.

Як бачите, у будь-якого мобільного оператора можна скидати гроші абоненту при бажанні. І робити це легко й просто. У абонентів «Лайфселл» користуватися послугою переказу грошей можна відразу після поповнення рахунку.

Умови бонусного рахунку в абонентів мобільного оператора «Лайфселл» наступні: 1 бонус прирівнюється до 1 гривні. І дає право на отримання суми, яка відповідає розмірами бонусів.

Як скинути гроші на іншого мобільного оператора або на банківську картку?

Здійснити пересилання грошей із «Київстару» на «Водафон» цілком можливо. Комісія невисока й багато часу витрачати на це не доведеться. Однак є деякі обмеження. Здійснити екстрапересил коштів зможуть тільки абоненти передплаченого мобільного зв'язку. Для контрактників ця послуга не доступна.

Процедура із обміну грошей функціонує на сайті Moblpay.com.ua. Тут є можливість віртуально перекинути в інтернеті гроші з мобільного або комп'ютера, а також із ноутбука або планшета. Для цього достатньо, щоб пристрій був підключеним до інтернету.

Для того, щоб здійснювати швидкий переказ грошей, необхідно буде заповнити поля та натискати на вікно «обміняти», «далі». Обмін підтверджується шляхом отримання смс-повідомлення.

Тут також можлива послуга передачі грошей між різними абонентами: «Київстар», «Лайфселл» і «Водафон». Можна також переводити гроші з мобільних рахунків на банківську карту «Приват24».

Комісія, яка стягується у разі переведення коштів на карту, - 2% від зазначеної суми. Наприклад, ви переводите 100 грн., тоді стягуватиметься 2 грн. Із 500 грн. - 10 грн. Відповідно, із 1000 грн. сума комісії становитиме 20 грн.

На Moblpay.com.ua можна переводити найрізноманітніші суми без реєстрації. Мінімум можливого перекладу - 100 грн. Максимум - 2 тис. грн. На добу - до 30 тис. грн. Privat24 - це онлайн-послуга, за допомогою якої можна обміняти мобільні гроші з «Київстар», «Водафон» або «Лафселл», щоб вивести мобільні гроші на картку та потім при необхідності перевести у готівку або використовувати з карти за призначенням.

Фото

Переказ із «Київстару» на «Лайфселл»
Переказ із «Київстару» на «Лайфселл»

Переказ із "Водафон" на "Київстар"
Переказ із «Водафон» на «Київстар»

Переказ із "Водафон" на "Лайфселл"
Переказ із "Водафон" на "Лайфселл"

Переказ із "Лайфселл" на "Київстар"
Переказ із "Лайфселл" на "Київстар"

Переказ на банківську карту через інтернет
Переказ на банківську карту через інтернет

Відео