У четвер, 12 грудня, на брифінгу Міністерства внутрішніх справ виступили генпрокурор Руслан Рябошапка і президент Володимир Зеленський.

Так, Рябошапка заявив, що всі українці хочуть дізнатися, хто ж був замовником вбивства журналіста Павла Шеремета. Але відповіді на це питання країні доведеться почекати.

Зеленський також висловив сподівання, що вся країна зможе дізнатися прізвища замовників гучного вбивства Павла Шеремета.

Павло Шеремет
Павло Шеремет

"Але є ще одне питання - хто замовник. Я впевнений, що на це питання обов'язково знайдеться відповідь наступного разу. Це буде.. я дуже хочу вірити, що це вже буде третя, остання зустріч з приводу цієї гучної справи, вбивства Павла Шеремета. Третя. Мені не хочеться, щоб це було таким "серіалом"... Як ми говорили - для нас це дуже пріоритетна справа. На жаль, таких справ у країні ще багато... Але я впевнений, що таке міцне співробітництво, яке є між правоохоронними органами - воно нам обов'язково знайде висновки... І обов'язково всі злочинці будуть за ґратами. Це і є відповідь на питання - "для чого всі ми разом працюємо?", - сказав президент на брифінгу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Рябошапка і Аваков не дали відповідь на головне питання у вбивстві Павла Шеремета.

Як повідомляв портал Знай.uа, генерал Євген Коваль назвав прізвища всіх підозрюваних у вбивстві Шеремета.

Також портал Знай.uа писав, що Нацполіція України затримала підозрюваних у вбивстві журналіста Шеремета.