Глава МВС України Арсен Аваков заявив, що фігурантів справи щодо вбивства відомого українського журналіста Павла Шеремета затримали. Справу оголосили розкритою через три роки після трагедії. Однак у мережі знайшли деякі розбіжності щодо підозрюваних.

Волонтерка Леся Литвинова на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook пояснила, що ж не сходиться.

Так, одним з головних підозрюваних став Андрій Антоненко, відомий рок-музикант, волонтер і чинний учасник війни на Сході України. За версією слідства, він був одним із тих, хто підклав вибухівку в авто Шеремета. с його любов до футболок із специфічним принтом, що була на підозрюваному.

Андрій Антоненко
Андрій Антоненко

Та Литвиненко згадала, що "відразу після вбивства Шеремета Риф (Андрій Антоненко - ред.) побіг до нас грати концерт на Шапку". Тоді підозрюваний по справі Шеремета продав головний доказ своєї причетності - футболку.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Гей, хто пам'ятає цей день? Виходь, шикуйся. Ми ж співучасники. До речі, спільних фото в цей день має бути до фіга. Так що не соромимося - полегшуємо роботу слідакам", - пише Литвинова.

Допис Лесі Литвинової, Facebook
Допис Лесі Литвинової, Facebook

Зазначимо, що Аваков озвучив підозрюваних у злочині. Це подружжя ветеранів війни на Донбасі Інни та Владислава Грищенки, військова медсестра Яна Дугарь, дитячий хірург в Охматдиті Юлія Кузьменко та музикант і доброволець Андрій Антоненко.

Антоненко - це музикант, який став сержантом Збройних сил України. З перших днів війни на Донбасі допомагав військовим як волонтер, пізніше вступив в сили спеціального призначення. За версією слідства, саме Антоненко супроводжував жінку, яка закладала вибухівку під авто Павла Шеремета.

Нагадаємо, підозрювані у вбивстві Павла Шеремета: хто вони та що про них відомо.

Як повідомляв Знай.uа, масштабний теракт у Києві: підозрювані у вбивстві Шеремета хотіли "накрити" столицю "Градом"

Також Знай.uа писав, що у справі Шеремета нарешті з'явилася надія.