Командування Сил спеціальних операцій Збройних Сил України прокоментувало ситуацію навколо затримання Андрія Антоненка за підозрою у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

На своїй сторінці у Facebook командування повідомило про те, що Антоненко служить у Збройних Силах з 2017 року, а в 2019 році перейшов на службу до Командування Сил спеціальних операцій. За час проходження служби Антоненко характеризується лише позитивно.

До уваги представників ЗМІ! З приводу затримання сержанта Антоненко Андрія, якого підозрюють у скоєнні злочину ...

Geplaatst door Командування Сил спеціальних операцій ЗС України op Vrijdag 13 december 2019

Також Командування ССО повідомило про те, що зі свого боку готове сприяти проведенню об’єктивного розслідування та надавати усю необхідну інформацію для того, щоб встановити істину.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадуємо, що сьогодні у справі про вбивство Шеремета також був проведений обшук в квартирі шоумена та співака Антіна Мухарського.

Як повідомляв Знай.uа, масштабний теракт у Києві: підозрювані у вбивстві Шеремета хотіли "накрити" столицю "Градом"

Також Знай.uа писав, що у справі Шеремета нарешті з'явилася надія.