Перша леді України, дружина президента Володимира Зеленського Олена Зеленська займається реформуванням шкільного харчування в українських навчальних закладах. В рамках цієї роботи, вона відвідала три школи у Черкаській області і розповіла про це у своєму Instagram. Так, серед шкіл, які відвідала перша леді – звичайна сільська в Іваньках, опорна у Дмитрушках і міська в Умані. Вона каже, що такі різнопланові школи були обрані невипадково. Також вона зазначила, що крім звітів і статистики хоче побачити на власні очі, чим і в яких умовах годують українських учнів.

Судячи з фото, які з'явилися на сторінці Олени Зеленської, вона не просто інспектувала їдальні в школах, але навіть спробувала їжу, яку дають дітям. А ще вона поспілкувалася з педагогами і дітьми, і за підсумками розповіла в соцмережі про реформу та указ Володимира Зеленського "Про невідкладні заходи щодо поліпшення здоров'я дітей". Перша леді каже, що дітям у школах не вистачає вітамінів, а персоналу їдалень – належних умов для приготування їжі. Всім цим Олена Зеленська і буде займатися на своїй неофіційній посаді.

Нагадаємо, Олена Зеленська завела аккаунт в Instagram, українці вже пишуть перші звернення.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сварку чоловіка з Коломойським.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська розсекретила крутий норов чоловіка.