На Київщині правоохоронці викрили двох зловмисників, які підозрюються у кривавій розправі над іноземним бізнесменом. Так, чоловіки спочатку його застрелили, а потім скинули у колодязь.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Як відзначається, подія мала місце ще 26 листопада. Тоді, потерпілий, бізнесмен із Грузії, сів у своє авто в центрі столиці та поїхав у невідомому напрямку. Після цього чоловік не виходив на зв'язок зі знайомими, які й зателефонували до правоохоронців про ймовірне зникнення.

Поліція, фото - Нацполіція
Поліція, фото - Нацполіція

Вже після кількох днів пошуків, поліцейським вдалося відшукати чоловіка, щоправда, вже мертвого – його тіло знаходилося за кілька сотень кілометрів від у столиці у старому колодязі. Також правоохоронців затримали і ймовірних вбивць – двох чоловіків, одному із яких лише 18 років.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Однак, останні заперечують свою винну та стверджують, що вони не вбивали бізнесмена, а лише допомагали сховати тіло, звісно, за винагороду. Наразі ж затриманим повідомлено про підозру у пособництві в умисному вбивстві.

Нагадаємо, під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.

Як повідомляв Знай.uа у Києві обчистили Спілку журналістів України: "голі" акули пера зробили термінову заяву.

Знай.uа писав, під Запоріжжям чорні археологи розорили скіфський курган: "Історію — на ринок", обурливі кадри.