Нещодавно у Дніпрі стався жахливий випадок, який сколихнув не тільки все місто, ай всю Україну. Так, на одній із тамтешніх вулиці загинув таксист, який приїхав на виклик. Доки чоловік чекав пасажирку, то помер гіпертонічного кризу.

Наразі ж з'явилися нові подробиці цієї жахливої смерті. Про них розповіла мати померлого, яка заявила, що її єдиного сина можна було врятувати. Так, за її словами, коли чоловік був без свідомості, то в цей час прийшла жінка, яка й замовила таксі.

"Коли клієнтка підійшла і сіла в машину, то він вже не відповідав, але можливо був живий. Замість того, щоб викликати швидку допомогу, клієнтка сфотографувала машину, щоб написати, які у цій службі працюють погані водії.

Окрім цього, як зізнається жінка, клієнтка викликала інше таксі, водій якого також не звернув увагу на свого колегу та поїхав.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

"Клієнтка подзвонила в службу і викликала інше таксі, сказавши, що водій в неадекватний або йому погано. У службі на цю інформацію ніяк не зреагувала, "швидку" ніхто не викликав. Водій, приїхав за клієнткою, також не поцікавився станом колеги і поїхав", - каже жінка.

Наразі потерпіла і досі продовжує ввести власне розслідування.

Нагадаємо, збив на смерть і знищив будинок: під Києвом поліцейські зловили "синього" водія-втікача.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відправив у лікарню 11 осіб: у США посеред білого дня невідомий влаштував злісну розправу.

Портал "Знай.uа" писав, що відомий піаніст влаштував смертельне ДТП і навіть не вибачився: поліція закрила на все очі.