Іноді самі повсякденні речі та звички можуть стати причиною великих нещасть у житті. Невинна звичка пити чай, не виймаючи ложку з чашки може закінчитись плачевно.

Столові прилади наші предки завжди наділяли особливим значенням і магічною силою. Якщо постійно залишати ложку в чашці, господаря будуть переслідувати хвороби і нещастя.

За повір'ям, яке прийшло до нас з глибини століть, вважається, що через метал, з якого виготовлена ложка, злий дух може потрапити в напій. А разом з рідиною немає нічого простіше для нечисті, ніж вселитися в людину і наробити біди.

Особливо небезпечно пити чай, не виймаючи ложки з чашки, для незаміжніх дівчат. За багатьма народними прикметами, такі дівчата не вийдуть заміж.

Креатинін у крові, чай з кропиви, youtube.com
Креатинін у крові, чай з кропиви, youtube.com

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Сімейним людям теж варто викорінити цю звичку. Є думка, що ложка в чашці провокує сварки і помиритися після таких конфліктів дуже складно. Крім того, за іншою прикметою подружжя незабаром чекає розлука.

Крім того, легко зачепитися за ложку і розбити чашку. Знаючі люди кажуть, що разом з напоєм вихлюпується удача людини.

Травяний чай, фото: Pinterest
Травяний чай, фото: Pinterest

Також звичка залишати ложку в чашці після розмішування цукру означала фінансові проблеми. За повір'ям це притягує бідність і ніщиту, а також заважає отримати фінансове благополуччя.

Нагадаємо, подарунки за знаком Зодіаку: як не образити близьку людину шкарпетками і трусами на день Святого Миколая.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.