Стало відомо, що у Кропивницького в зв'язку з неконтрольованістю ситуації в СІЗО всі міжрегіональні управління з питань виконання покарань відправляють своїх співробітників на місце події.

Бунт у СІЗО

Так, адміністрація Державної кримінально-виконавчої служби України повідомила про спроби окремих осіб дестабілізувати оперативну обстановку в Кропивницького слідчому ізоляторі. В результаті працівниця СІЗО отримала тілесні ушкодження.

"16 грудня близько 13:00 в державній установі "Кропивницький слідчий ізолятор" ув'язнений М. скоїв напад на співробітницю установи, погрожував їй та сім'ї фізичною розправою, висловлювався нецензурною лайкою та наніс тілесні ушкодження", - повідомляє адміністрація.

Бунт у СІЗО

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також до ув'язненого М. приєдналися в'язні інших камер, які почали стукати у двері, намагалися пошкодити камерний інвентар. У зв'язку з цим начальником СІЗО було оголошено загальний збір персоналу, і прийняті першочергові заходи щодо стабілізації оперативної обстановки.

Нагадаємо, що одеський бізнесмен Вадим Альперін, якого називають "хрещеним батьком контрабанди", вийшов з СІЗО.

Як повідомляв портал Знай.ua, ветеран АТО, генерал-майор Дмитро Марченко, який підозрюється в закупівлі неякісних бронежилетів для ЗСУ, вийшов з Лук'янівського СІЗО під заставу 20 млн гривень.

Також портал Знай.ua писав, що ексглава Державної пенітенціарної служби України Сергій Старенький прокоментував інформацію про бунт в СІЗО міста Кропивницький.