Українська перевізна компанія "Укрзалізниця" спеціально напередодні Нового року збільшила кількість рейсів потягів, а також продовжила маршрути, які вже курсують.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Вже зараз додали 30 поїздів. Також через свята продовжили існуючі маршрути."Укрзалізниця" планує додати ще 5 додаткових поїздів, аби їх загальна кількість становила 35.

Список додаткових потягів
Список додаткових потягів

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Список додаткових потягів
Список додаткових потягів

Зазначимо, що "Укрзалізниця" також збільшила кількість рейсів потяга "чотирьох столиць". Додаткові поїзди вирушать з Києва 22 і 26 грудня, а у зворотний бік, з Риги, виїдуть 23 і 27 грудня. Нагадаємо, що поїзд "чотирьох столиць" недарма носить таку назву — він з'єднує Київ, Мінська, Вільнюса і Риги.

Інтерсіті з Києва, фото: Укрзалізниця
Інтерсіті з Києва, фото: Укрзалізниця

Цей маршрут існує трохи понад рік. Перший рейс відбувся 28 вересня 2018 року. За цей час на ньому в обидві сторони подорожували 36 тисяч пасажирів. Причому з кожних п'яти мандрівників четверо припадали саме на країни Балтії.

Нагадаємо, що калькулятор розмитнення євроблях: "шпаргалка" для водіїв про покупку уживаних авто.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Кабміні відмовляться від приміських потягів: як українцям пропонують добиратися з села на роботу.

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як уберегтися і чого не можна робити.