Київського пенсіонера Олександра Поремського, який стояв в переході з табличкою про пошив костюмів, взяли на роботу в ательє і дуже ним задоволені, повідомляє ТСН.

На новому місці роботи кравця, який має досвід у 50 років, вважають справжньою скарбницею інформації і вже запланували спільно з ним розробити нові моделі та провести майстер-класи.

Доленосною стала зустріч кравця, який раніше працював з Михайлом Вороніним та Володимиром Несміяном, з киянкою, яка сфотографувала Поремського, коли той стояв у переході на станції метро Позняки з табличкою про те, що займається шиттям чоловічих костюмів. Після посту в соціальних мережах чоловіку запропонували його нинішню роботу і повернення у професію стало для кравця, який 13 років на пенсії, справжнім щастям.

Згодом в тому ж переході Поремський знайшов дівчину, яка йому допомогла, та пообіцяв згодом поділитись своїми успіхами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадуємо, що в новорічну ніч міський транспорт Києва працюватиме на три години довше, ніж звичайно.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, у 2019 і у 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.