Перша леді України Олена Зеленська напередодні Дня святого Миколая прикрасила ялинку в Будинку з химерами, щоб порадувати соціально незахищених дітей. На сайті ОПУ з'явилися фотографії, на яких дружина президента завершує декорувати приміщення до приходу дітей.

"Діти, позбавлені батьківського піклування, вихованці дитячих будинків та інтернатів, діти загиблих військовослужбовців та діти з особливими потребами. Діти, дитинство яких, на жаль, не є безтурботним і безхмарним. Саме їм ми хотіли подарувати маленьке диво і створили для них цей благодійний проект", – розповіла Олена.

День святого Миколая, фото: ОПУ
День святого Миколая, фото: ОПУ

Будинок з химерами на новорічні свята назвали "Будинок таємничого М..." Очікується, що його відвідають понад тисячі дітей у віці від 7 до 12 років, яким запропонують не тільки оглянути новорічні кімнати, але і прийняти участь у цікавому квесті. Постановником пригоди виступила режисер Олена Коляденко.

День святого Миколая, фото: ОПУ
День святого Миколая, фото: ОПУ

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

День святого Миколая, фото: ОПУ
День святого Миколая, фото: ОПУ

"Це унікальний проект і унікальне місце. Адже Будинок з химерами вже сам по собі – нереальний. Жанр детективу теж не випадковий. Насправді задум дуже світлий і яскравий, а з першою леді легко працювати, вона надихає і не обмежує творчі ідеї. Тому зібрати команду однодумців було легко", – наголосила Коляденко.

У свою чергу Зеленська додала, що це лише дебютний проект, який далі буде доопрацьовуватися. Тому в 2019 році запросили тільки тисячу дітей, а вже в наступні роки, впевнена вона, свято буде масштабнішим.

День святого Миколая, фото: ОПУ
День святого Миколая, фото: ОПУ

"Ми ще тестуємо такий формат. Якщо він сподобається дітям, я хотіла б зробити цю подію традиційною і доступною для більшої кількості дітей", – пояснила перша леді.

Нагадаємо, Зеленський розповів про програму "Наставництво" для дітей-сиріт.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Зеленська замінила Святого Миколая в школі.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська підкорила Азербайджан стриманим образом.