Президент України Володимир Зеленськийразом з першою леді Оленою Зеленською прибули до Азербайджану.

У понеділок, 16 грудня, президентський літак приземлився в Баку у Міжнародному аеропорту Гейдар Алієв. Олена Зеленська виклала в Instagram фото, на якому зображено, як вони разом із президентом сходять з трапу літака.

"Прибули до Азербайджану", - коротко покоментувала фото пані Олена.

Так розпочався перший офіційний візит президента Зеленського до Азербайджану.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В аеропорту президента України Володимира Зеленського та його дружину Олену Зеленську зустрічали перший віце-прем'єр Ягуб Еюбов, заступник міністра закордонних справ Халаф Халафов і інші офіційні особи. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Як повідомили в офісі президента, під час дводенного візиту Зеленський проведе переговори з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим та прем'єр-міністром Азербайджану Алі Асадовим.

"За результатами перемовин очікується підписання міжвідомчих та міжрегіональних українсько-азербайджанських документів", — йдеться в повідомленні.

Окрім того, Зеленський та Алієв візьмуть участь у роботі Українсько-азербайджанського бізнес-форуму.

Нагадаємо, перед візитом Зеленського до Азербайджану Україна передала Баку опозиційного блогера Ельвіна Ісаєва

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський намагається схилити до себе президента США Дональда Трампа.

Також Знай.ua писав, Володимир Зеленський відвідає з робочим візитом Вашингтон і зустрінеться з президентом США Дональдом Трампом.