Українська влада передала Баку відомого азербайджанського опозиційного блогера Ельвіна Ісаєва, повідомляє Державна міграційна служба Азербайджану.

За офіційною інформацією Ісаєва депортували з України 12 грудня за порушення міграційного законодавства України. В Азербайджані Алієв був взятий під варту згідно із рішенням суду від 22 серпня 2019 року.

Баку. Фото: 1news.az

Деякий час Ісаєв проживав в Росії, але в серпні раптово був затриманий нібито через незаконне отримання російського паспорту, та поміщений в табір тимчасового утримання іноземців з метою подальшої екстрадиції до Азербайджану. Після втручання Європейського суду з прав людини блогер був звільнений та переїхав до України. В своїх дописах Ісаєв гостро критикував нинішню владу Азербайджану та президента Ільхама Алієва.

Депортація Ісаєва сталась напередодні офіційного візиту до Баку президента України Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно стало відомо про те, що Зеленський намагається схилити до себе президента США Дональда Трампа.

Як повідомляв портал Знай.ua, за прогнозами експертів, історія з газом для української столиці може закінчиться дуже погано.

Також портал Знай.ua писав, що президент України Володимир Зеленський відвідає з робочим візитом Вашингтон і зустрінеться з президентом США Дональдом Трампом.