На днях колишньому співробітнику спецпідрозділу "Беркут" Олександру Маринченку, якого підозрюють у кривавих розстрілах українців, змінили запобіжний захід. Відтак, обвинуваченого у стрілянині на Євромайдані, "посадили" на цілодобовий домашній арешт.

Зауважимо, що чоловік та ще його чотирьом колегам приписують злочини стосовно розстрілу учасників Революції Гідності у 2014 році. Наразі ж один з адвокатів колишніх беркутівців Олександр Горошинський заявив, що суд обрав підозрюваному Маринченку домашній арешт, як запобіжний захід.

Революція Гідності
Революція Гідності

Нагадаємо, що раніше у Києві на вулиці Грушевського вандали знищили пам'ятник Герою Революції гідності Сергію Нигояну. Щоправда, вже пізніше, за словами колишнього учасника АТО, бійця добровольчого батальйону "Айдар" Олександра Чехова, зловмисника затримали:

"Розбиті лампадки, розірвані прапори, розкидані квіти, шини та бруківка. Вандала вже затримали. Як не дивно, ним виявився прихильник Росії. Ним займається поліція"

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто відзначити, що меморіальна дошка першому загиблому на Майдані активісту Сергію Нигояну була встановлена ще в березні 2014 року.

Як раніше повідомляв Знай.uа, українцям запропонували альтернативу перепису населення: за допомогою неї можна заощадити мільярди.

Також Знай.uа інформував про державу в смартфоні: українцям більше не доведеться стояти в чергах до нотаріусів, що готує новий закон.