У Німеччині відкрилася виставка "Майдан. Україна. Шлях до свободи" в музеї Берлінської стіни. У рамках мистецького заходу відбувся арт-перфоманс художника Матвія Вайсберга, перегляд документальних фільмів студії "Вавилон’13". Про це повідомили в посольстві України у ФРН.

"На виставці "Майдан. Україна. Шлях до свободи" представлені артефакти з Майдану, проект "Майдан сага" з 80 фотографій та роботи дизайнерів "Страйк Плаката" із серії "Я - крапля в океані", - йдеться в повідомленні.

Цікаво, що на відкритті виставки художник Матвій Вайсберг у рамках мультимедійного перформансу розмалював шматок Берлінської стіни, а творче об'єднання "Вавилон'13" показало документальні фільми про Евромайдане. Гостей презентації у Берліні вітали також музикою з Майдану у виконанні фронтмена "Мандри" Фоми і групи GrozovSka Band.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Після німецької столиці соціально-культурний проект "Майдан. Україна. Шлях до свободи" організатори планують показати в Лондоні.

Відомо, що фотовиставка "MAIDANSAGA", виставка страйк-плаката "Я КРАПЛЯ В ОКЕАНІ" відбувалась під музичний супровід заходу здійснюється групи "FOMA" і "GROZOVSKA BAND".

Нагадаємо, раніше повідомили, що 10 жовтня в Україні стартує щорічний фестиваль "Нове німецьке кіно".

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Оскарі відбулася прем'єра "Ти вмієш зберігати секрети?".

Також "Знай.uа" писав, що ведуча програми "Жди меня" зістрибнула з дев’ятого поверху.