Відомий інтернет-ресурс IMDB оприлюднив рейтинг найочікуваніших кінопрем’єр 2020 року.

Очолив рейтинг супергеройський бойовик "Хижі птахи: неймовірна історія Харлі Квінн", прем’єра якого в Україні відбудеться 6 лютого 2020 року. Друге місце — в анімаційної стрічки "Сонік у кіно", прем’єра якої запланована на 13 лютого 2020 року. Замкнув першу трійку рейтингу бойовик "Топ Ган: Меверік", прем’єра якого призначена на 16 липня 2020 року.

Джеймс Бонд, фото: Itc
Джеймс Бонд, фото: Itc

Також до рейтингу найочікуваніших прем’єр нового року ввійшли стрічки "Диво-жінка: 1984", "Не час помирати", "Чорна вдова", "Мулан", "Дюна", "King’s man: Початок” та “Форсаж-9".

Нагадуємо, що стрічка “Не час помирати”, яка вийде в квітні 2020 року, стане завершальною в кінофраншизі про шпигуна Джеймса Бонда.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, невелику роль в останній частині сани про Джеймса Бонда може отримати британський принц Чарльз, який побував на знімальному майданчику.

Також Знай.ua писав, що як змінювалася епатажна дружина принца Гаррі.