В Україні розпочався передноворічний ажіотаж на залізничні квитки – пасажири поспішають придбати проїзний документ, щоб встигнути доїхати, куди потрібно до новорічної ночі. Найбільший попит на квитки на 30 грудня – як тільки почалися продажі, квитки розлетілися, як "гарячі пиріжки". В "Укрзалізниці" відзначають, що на популярні західні напрямки і у звичайні вихідні підвищений попит, а про свята і поготів. Але залізниця за традицією збільшила кількість поїздів на період свят, щоб всі українці змогли здійснити поїздки.

Поїзд, galinfo
Поїзд, galinfo

Представники "Укрзалізниці" повідомили, що потягами компанії щодня користуються близько 150 тисяч пасажирів, а на свята ця кількість зростає вдвічі. Тому, щоб не упустити можливість виїхати, настійно рекомендують пасажирам купувати квитки заздалегідь. На сайті "Укрзалізниці" також до свят спеціально запустили сервіс автоматичного підбору маршрутів з пересадкою, якщо немає прямих квитків.

Нагадаємо, пасажирський потяг "Укрзалізниці" спалахнув посеред шляху.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Укрзалізниця показала, як зігріє пасажирів взимку.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Гончарук хоче звільнити все керівництво Укрзалізниці.