Стало відомо, що у Широківській районній лікарні Дніпропетровської області після операції лікарі прив'язали пацієнта до ліжка і не давали йому ні води, ні їжі. Про це повідомляє НТН.

Медики прив'язали до ліжка пацієнта

Так, цього чоловіка помітив інший пацієнт, який зняв усе на камеру і виклав його в мережу. Потім почався гучний скандал, проте медики стверджують, що ніяких знущань з їх боку не було, більше того, вони діяли за інструкціями.

Денис, якого прив'язали до ліжка, потрапив на стаціонар через операцію на колінному суглобі. Також чоловік є підопічним Стародобровольского психоневрологічного інтернату. Там його вважають досить спокійною людиною, яка ніколи не завдавав нікому зла, в тому числі і собі.

Медики прив'язали до ліжка пацієнта

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

До того ж, один з пацієнтів звинуватив Дениса в тому, що той вкрав у нього шматок хліба. Керівник цієї лікарні Олександр Рак стверджує, що немає ніяких порушень, у тому, що чоловіка прив'язали до ліжка, оскільки він психічно неврівноважений чоловік.

Також глава лікарні сказав, що у Дениса розумова відсталість і слідуючи протоколом Моз до нього була застосована фіксація.

Юристи сумніваються в законності дій медиків, так як прив'язувати хворого слід лише в тих випадку, коли він стає небезпечним.

Цим інцидентом зацікавилися копи, які, на даний момент, з'ясовують деталі події.

Нагадаємо, що українці до цих пір толком не знають, які послуги для них будуть безкоштовними, а які платними, коли швидка допомога приїде на виклик, а коли ні.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Франції правоохоронці підозрюють тамтешнього хірурга щодо домагань і зґвалтувань неповнолітніх пацієнтів.

Також портал Знай.ua писав, що являє собою панкреатит, які його види відомі.