Новорічні свята у Києві: де з дітьми весело провести час в компанії Діда Мороза та ельфів

До святкування Нового 2020 року залишилося трохи більше тижня, та вже за декілька днів у школярів почнуться зимові канікули. Якщо ви ще не знаєте, куди піти з родиною на свята, Знай.ua підготував збірку найкращих заходів для дітей. Повірте, дивуватися буде не тільки ваша дитина! На вас будуть чекати Дід Мороз або Санта-Клаус, ельфи та інші казкові персонажі.

Новий рік 2020: приготувати, страви, салати, закуски, ivona.bigmir.net
Новий рік 2020: приготувати, страви, салати, закуски, ivona.bigmir.net

Зеленський знає? В Україні хочуть ліквідувати посаду президента: перші подробиці

В Україні хочуть ліквідувати посаду президента, адже історія показує, що це погано впливає на країну. Відповідна петиція з'явилася на сайті Президента України.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Відтак, ініціатор, яким став Віктор Товстоляк, запропонував викреслити зі списку професій посаду глави держави.

Зеленський, фото - Сегодня
Зеленський, фото - Сегодня

В АТБ касир порвала українців на лахміття: "Не розмовляю з принципу, тихо ненавиджу"

Цими днями супермаркет мережі АТБ знову втрапив у гучний скандал. Так, цього разу у магазині трапилась мовна перепалка. Відповідний допис з'явився на Facebook-сторінці користувача Любов Борисівна Шмирхльова. Як відзначається, жінка була свідком події з життя "ущімльонних".

Супермаркет АТБ, Інформатор
Супермаркет АТБ, Інформатор

Романенко розкрив хитрий план Порошенка по обороні від Путіна: "Ц*цька може бути ворожою"

Як відомо, нещодавно працівники ДБР провели обшуки у спортивному клубі колишнього президента Петра Порошенка, В результаті цього з'ясувалося, що ексглава України збирав всю інформацію про відвідувачів залу та навіть "заліпив" роздягальні відеокамерми. Відтак, це не оминув і відомий український політолог Юрій Романенко, який розповів, що тепер захисту від Путіна більше немає.

Петро Порошенко
Петро Порошенко
Reuters

Дружина Зеленського із гучною заявою звернулася до українців: "Сумнівалися, що так і буде "

Як відомо, національна дефлімпійська збірна України зайняла друге місце у світовому топі за кількістю медалей, а також третє за золотом. Відтак, цю подію не оминула і дружина президента України Олена Зеленська, яка привітала українських спортсменів. Відповідний допис дружина Зеленського опублікувала у власному Instagram.

Олена Зеленська, Instagram
Олена Зеленська, Instagram