Як відомо, нещодавно працівники ДБР провели обшуки у спортивному клубі колишнього президента Петра Порошенка, В результаті цього з'ясувалося, що ексглава України збирав всю інформацію про відвідувачів залу та навіть "заліпив" роздягальні відеокамерми. Відтак, це не оминув і відомий український політолог Юрій Романенко, який розповів, що тепер захисту від Путіна більше немає.

"Остання лінія оборони від Путіна проходила в "5 елементі". Фото і відео йшли в ситуаційну кімнату в АП, щоб Петро Олексійович міг прийняти правильне рішення, якого агента Путіна та як нещадно його покарати. І ось цю ретельно замасковану систему оборони розкрили", - сказав політолог.

Окрім цього, він додав, що в Україні може відбутися гнівний марш протесту стосовно цього.

"Сподіваюся порохоботи з Демсокіри проведуть гнівний марш протесту в центрі Києва з плакатами голих жінок і чоловіків із роздягалень та будуть скандувати: "Гола правда врятує Україну", "Ми не др*чили, а захищали", "Ц*цька може бути ворожою", "Путінський х@й видно зразу", "5 елемент - Останній захисний вал від агресор", "Зебілі, геть руки від голої правди!", - підсумував Романенко".

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, Романенко спрогнозував долю Донбасу на 2020 рік

Як повідомляв портал Знай.ua, Романенко "розкрив очі" Зеленському та показав, на кого він перетворився.

Також Знай.ua писав, Романенко прокоментував ситуацію із "загубленим" Цемахом.