Українського політика, колишнього міністра оборони Анатолія Гриценка не пустили на ефір одного з каналів і побили його супроводжуючих титушки в Одесі. Про це написав політолог Юрій Романенко з посиланням на SHARK Radio в Facebook.

Близько 30 людей у масках напали на лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценко в Одесі. Інцидент стався перед входом в офісний центр Термінал 42, де знаходиться SHARK Radio. У політика був запланований прямий ефір.

Титушки сорвали эфир Гриценко в Одессе, есть пострадавшие (ВИДЕО)

Титушки сорвали эфир Гриценко в Одессе, есть пострадавшие (ВИДЕО) Около 30 людей в масках напали на лидера партии «Гражданская позиция» Анатолия Гриценко в Одессе. Инцидент произошел перед входом в офисный центр «Терминал 42», где находится SHARK Radio. У политика был запланирован прямой эфир. Группа людей спортивной внешности сначала преградила Гриценко вход, а потом напала на сторонников политика, которые его сопровождали. Нескольких из них «титушки» избили, в частности, одному мужчине рассекли бровь. Первую помощь пострадавшим оказали медики неотложки, которая прибыла на место происшествия. На данный момент полиция опрашивает свидетелей. Видео инцидента с камер наблюдения: ____________ Cлушай нас онлайн: http://radio-shark.fm/ Качай приложение: Radio-shark.fm/r Подкасты: https://www.mixcloud.com/radioshark/

Geplaatst door SHARK Radio op Woensdag 28 november 2018

Група людей спортивної зовнішності спочатку перегородила Гриценко вхід, а потім напали на прихильників політика, які його супроводжували. Кількох з них "титушки" побили, зокрема, одному чоловікові розсікли брову. Першу допомогу постраждалим надали медики швидкої, яка прибула на місце події. На даний момент поліція опитує свідків.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

"Думаю, що вже всім очевидно, що військове становище виявилося черговою симуляцією, використовуючи яку будуть вирішувати свої проблеми. Насамперед віджимати бізнес і закривати рота неугодним. Я не фанат Грица (Анатолія Гриценка, - ред), але те, що на відео це з ряду вон навіть для України", - говорить Романенко.

Раніше ми писали, що нинішня влада не винна "гратись" з воєнним станом, а займатись звільненням моряків. Про це Анатолій Гриценко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Воєнний стан - дотепер так і не введено! Так поспішали, а коли вибори не перенесли, то вже воєнний стан не дуже й потрібен? Соромно за таку владу", - пише лідер "Громадянської позіції".

Він підкреслив, що президент, заявивши про введення воєнного стану 26 листопада. Після цього Андрій Парубій відзначив, що воєнний стан не введено, а закон буде підписаний 28 листопада.

"Потім його підпише Порошенко, потім опублікує Урядовий кур’єр, лише після того буде введено. Дурдом Ромашка", - додав Гриценко.

Нагадаємо, Міноборони терміново звернулося до українців.

Як повідомляв "Знай.uа", в Україні запровадили воєнний стан.

Також "Знай.uа" писав, українським морякам, яких незаконно затримали окупанти у Керченській протоці, так звань суд Сімферополя у середу, 28 листопада, обиратиме запобіжний засіб.