В одному з київських автобусів контролер знов опинився в центрі скандалу, повідомляє “Київ-Оперативний”.

В автобус сіли матір з донькою, які прямували до залізничного вокзалу та мали великі сумки. Через це вони не встигли одразу закомпостувати придбані талони. В цей час до автобуса також зайшов контролер, але замість того, щоб просто виписати безквитковим пасажирам штраф, він заблокував рух автобусу, вимагаючи від них залишити автобус.

Обережно! Нецензурна лайка! Сталося це вчора у 14 автобусі. Дівчатка мені купували квитки, але були з сумками і забули їх прокомпостувати. До автобусу увійшов працівник «Київпастранс-у» і почав перевіряти квитки. Звісно, підійшов і до дівчат. Вони не встигали на потяг, а сам же перевіряючий почав перешкоджати руху автобусу, вимагаючи вийти дівчат з автобусу. Ну, а в кінці показав привселюдно «фак»🤷🏻‍♂️

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 21 december 2019

Пасажири, серед які були ті, хто спізнювався на потяг, влаштували перепалку з контролером, яка завершилась тим, що контролер показав пасажирам непристойний жест.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Думки користувачів мережі розділились. Одні були на стороні контролера: "Не вмієш їздити правильно - ходи пішки", "Дурна відмазка "наявність сумок". Звичайні зайці, мають оплатити штраф".

Інші ж вказуюють на те, що попри те, що в правилах є максимальні розміри багажу, який можна везти безкоштовно, контролери зазвичай оцінюють їх на око: "Ніхто з перевіряючих не носить з собою рулетки або сантиметра, якими можна поміряти", "Чи є визначені межі часу для оплати поїздки?", "Вони якось зі мною зайшли на зупинці - я тільки встиг купити квиток і почались гойдалки".

Нагадуємо, що на початку грудня в Харкові звільнили кондуктора, яка влаштувала протест проти штрафів за непродані талони.

Як повідомляв портал Знай.uа , у Києві відклали запуск є-квитка на громадський транспорт.

Також портал Знай.uа писав, що київське метро знову повернеться до жетонами: що сталося з картками.