Адвокат Влад Добош, який у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета захищає підозрювану Юлію Кузьменко, спростував один з ключових доказів проти іншого підозрюваного Андрія Антоненка.

На своїй сторінці у Facebook Добош запропонував порівняти скріншоти матеріалів, що демонструвались під час брифінгу та кадри відео реальної людини. На матеріалах видно, що в людей на знімках принти на футболці різні.

І так друзі, згадайте брифінг МВС і людину з принтами, що ніби то Рифмастер! А тепер увага, дивіться фото і відео! Додаю...

Geplaatst door Влад Добош op Zondag 22 december 2019

“Згадайте брифінг МВС та людину з принтами, що нібито Ріффмастер. А тепер увага — дивіться фото та відео! Додаю скріни з брифінгу та відео і фото реальної людини та відео, де він зафіксований і це явно не Ріффмастер”, - написав адвокат і додав, що чекає сатисфакції від правоохоронців та тих, хто їм повірив.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадуємо, що раніше Андрій Антоненко подав до суду на президента Володимира Зеленського, генерального прокурора Руслана Рябошапку та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Як повідомляв портал Знай.ua, підозрюваний у справі Шеремета Антоненко відмовляється давати показання.

Також Знай.ua писав, Нацполіція похвилинно продемонструвала затримання Антоненка, якого підозрюють у вбивстві Шеремета.