Головний підозрюваний у справі про вбивство Шеремета подав до суду на президента, генпрокурора та міністра МВС.

Ветеран АТО, військовослужбовець і відомий рок-музикант Андрій Антоненко (псевдонім Riffmaster), якого звинувачують у вбивстві Шеремета, подав до суду на президента Володимира Зеленського, генерального прокурора Руслана Рябошапку, міністра МВС Арсена Авакова і першого заступника голови Нацполіціі Євгена Коваля. Про це повідомляє Telegram-канал Klymenko Time.

Захист Антоненка вважає, що під час брифінгу за участю керівництва МВС та президента країни були порушені принципи презумпції невинуватості та недоторканності честі і гідності громадянина і людини.

Антоненко в суді, фото: nv.ua

У позовній заяві, яку опублікував адвокат, сказано, що під час брифінгу за підсумком розслідування вбивства Шеремета був "повністю знищений принцип недоторканності честі і гідності громадянина і людини, передбачений ст 3, 21, 24, 28, 34, 68 Конституції України".

Крім того, адвокат Антоненко заявив, що було проявлено "повну зневагу до принципу презумпції невинуватості, закріпленої в ст. 62 Конституції України, п. 10 ст 7 КПК України".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

До Печерського суду, від Андрія Антоненка (Riffmaster), подано позов до посадових осіб, які зганьбили його репутацію.

Geplaatst door Святослав Жерновников op Donderdag 19 december 2019

Нагадаємо, поліція затримала ймовірного замовника вбивства Шеремета

Як повідомляв портал Знай.ua, підозрюваний у справі Шеремета Антоненко відмовляється давати показання

Також Знай.ua писав, Нацполіція похвилинно продемонструвала затримання Антоненка, якого підозрюють у вбивстві Шеремета