Андрія Антоненка, якого підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета, в понеділок, 23 грудня, залишили під вартою до 8 лютого. Виявилося, суд відмовив підозрюваному в гучному вбивстві у задоволенні апеляції. Про це повідомляє obozrevatel.com.

Раніше захист Антоненко просив суд скасувати рішення першої інстанції, яким він був під вартою. Адвокат просив суддів відпустити підозрюваного на нічний домашній арешт, адже у слідства недостатньо доказів. До того ж, в Антоненко двоє неповнолітніх дітей, яких він забезпечує. Більш того, знайшлося п'ять претендентів, готових взяти його на поруки. Тим часом прокуратура вимагала залишити і далі підозрюваного під вартою. У результаті суд вирішив залишити Андрія Антоненка в СІЗО до лютого.

Вбивство Павла Шеремета, Фокус
Вбивство Павла Шеремета, Фокус

Нагадаємо, адвокат Кузьменко відшукав розбіжності в матеріалах МВС у справі Шеремета.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що підозрюваний у вбивстві Шеремета АТОшник подав в суд на Зеленського та Авакова.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що скандал навколо справи Шеремета набирає обертів.