У четвертоїй річниці весілля є чотири назви, які так чи інакше пов'язані з міцним зв'язком. На четвертий рік спільного життя сім'я набуває свої традиції, кризи позаду, а на перший план виходить бажання розширювати простір навколо.

Льняне весілля, http://vsenasvadbe.ru/podarki-na-godovshhinu/lnyanaya-svadba
Льняне весілля, http://vsenasvadbe.ru/podarki-na-godovshhinu/lnyanaya-svadba
Льняне весілля

Льняне весілля

Четверту річницю подружнього життя називають лляним весіллям. Деякі кажуть, що більше підходить назва шовкове весілля, інші наполягають на мотузяній, а треті взагалі кажуть, що вона воскова. Як не назви таку дату, але це вже порядний термін, щоб говорити про міцні зв'язки та про усталені взаємовідносини в сім'ї.

Льон - це міцний натуральний матеріал, з якого роблять одяг і взуття. Льняна постільна білизна відрізняється від інших матеріалів тим, що швидко остигає і влітку на ній спати приємніше - коли ви лягаєте в ліжко, вона м'яка і прохолодна. Лляний одяг ідеально підходить для літа, але дуже мнеться, тому до складу часто додають інші матеріали, щоб речі можна було носити весь день без деформацій.

Лляним весілля стало через те, що будинок через чотири роки стає порятунком для сім'ї - люди багато часу проводять один з одним і їм комфортно проводити вечори у вузькому колі. Така сім'я стає міцною і схожа на лляне полотно, яке приємне до тіла і приносить затишок і тепло в будинок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Льняне весілля, https://bitly.su/BFW6g
Льняне весілля, https://bitly.su/BFW6g
Льняне весілля

Що подарувати на четверту річницю весілля

Зазвичай, на четвертий рік спільного життя сім'ям дарують вироби з льону. Це можуть бути національні костюми або будь-який одяг з натуральних матеріалів. Добре подарувати родині лляну скатертину або підібрати кухонні рушники для затишку в домі. Багато родичів на річницю дарують лляну постільну білизну - задоволення не з дешевих, але це відмінний варіант для подарунка.

Якщо відійти від традиційних подарунків, то можна подарувати родині побутову техніку чи посуд. Через чотири роки в сім'ї можуть з'явитися діти, а це означає, що завжди будуть актуальні нові рушники.

В деяких народах на четверту річницю весілля дарують килими. Незважаючи на те, що мода на них в Україні вже йде, для тих, у кого в зимовий час підлоги холодні і є маленькі діти - це дуже актуально. Придивіться до однотонним килимам з м'яким ворсом і якісною обробкою.

На лляне весілля треба дарувати будь-які подарунки з натуральних матеріалів. Це може бути декор або вазони з квітами. Підберіть те, що буде добре виглядати в будинку і даруєте подарунки з урахуванням індивідуальних переваг ваших друзів.

Гарним подарунком буде сертифікат на враження або парний майстер-клас. Підберіть захоплюючу активність, але не переборщіть з екстримом - не всі люблять стрибки з парашутом або банджа-джампінг.

Якщо ви знаєте, що у пари давно не було можливості провести романтичний вечір, то зробіть їм подарунок і подбайте про дітьми, зарезервуйте столик в ресторані і відпустіть молодих погуляти. Це буде найприємнішим подарунком для молодих батьків.

Будь-який подарунок на річницю повинен бути приємний обом, тому підбирайте кольору і подарунки з урахуванням їх парного застосування. Наприклад, подаруйте теплу ковдру або великий плед - вони завжди згодяться в господарстві.

Якщо ви любите приколи і оригінальні подарунки, то зробіть для друзів футболки з написами “Ходжу з нею по магазинах вже чотири роки” і “ Витрачаю його зарплату вже чотири роки”. Або купіть їм светри з супергероями.

Гарною ідеєю також стане фотосесія. Сертифікат на зйомку може ощасливити всю родину - у бабусь і дідусів з'являться якісні надруковані знімки дітей.

Льняне весілля, https://yesyes.ua/article/sovremennaya-ukrainskaya-svadyba
Льняне весілля, https://yesyes.ua/article/sovremennaya-ukrainskaya-svadyba
Льняне весілля

Що подарувати чоловікові на річницю весілля

На четверту річницю можна подарувати чоловікові будь-який виріб з льону. це може бути капелюх, одяг, сумка або взуття. Підберіть те, що обрадує дружина і стане цінним подарунком на довгі роки. Наприклад, дуже популярним подарунком на лляне весілля вважається сорочка з льону в національному стилі. Якщо це ручна робота, то цінуватися така річ буде ще довгі роки і передаватися у спадок вашим дітям.

Дорогий і хороший подарунок, якщо ваше весілля було в теплу пору року - взуття з лляними вставками. Це дуже екологічно і зручно. Льон пропускає повітря і дає шкірі дихати.

Якщо ваш чоловік захоплюється туризмом, то знайдіть зручний рюкзак, гарну сумку, компактну посуд або головний убір. Всі туристичне спорядження коштує досить дорого, тому, навіть, термошкарпетки - це відмінний подарунок. У магазинах для туризму можна порадитися з консультантами і підібрати дійсно корисну річ.

Для тих чоловіків, які більшу частину робочого часу проводять за комп'ютером, питання здорової спини - дуже актуальне. Придбайте для чоловіка хороший комп'ютерний стілець або масажер для спини. Якщо ж ви хочете поліпшити не тільки умови роботи чоловіка, але і здоров'я, то запишіть його на лікувальний масаж.

Тим, хто захоплюється спортом і здоровим способом життя можна подарувати абонемент в зал або в басейн. Якщо це вже є, то нова спортивна форма, кросівки або спортивне харчування будуть завжди в тему. Часто потрібні рукавички для тренувань і пляшки для води або вітамінних коктейлів.

Якщо ваша родина вечорами проводить час за переглядом улюбленого серіалу, то подаруйте чоловікові і собі проектор - це створить атмосферу у вашій кімнаті і зробить перегляд серіалів більш захоплюючим.

Будь-які гаджети і аксесуари для них завжди в тему: телефони, планшети, чохли, власники, навігатори, камери для авто і т.д. Якщо ви точно знаєте, що такий подарунок порадує дружина, то порадьтеся з його друзями або з консультантами в магазинах техніки.

Що подарувати дружині на річницю весілля

На лляне весілля жінці можна подарувати будь-який виріб з льону. Це може бути одяг, взуття або аксесуари. Зараз є багато лляних суконь, які можна купити по інтернету або зайти в ТРЦ. Такі речі, зазвичай продаються у літніх колекціях.

Багато чоловіки звикли дарувати на річницю весілля прикраси - це хороший вихід, якщо ви знаєте, що любить ваша дружина. Щоб підтримати традицію лляної весілля, радимо придумати оригінальну упаковку з натуральної тканини.

Багато магазинів пропонують етнічні колекції аксесуарів з льону. Це можуть бути сумки. пояси, обідки для волосся і капелюхи. Підберіть те, що буде більш актуально для пори року чи сподобається вашій дружині.

Універсальний подарунок на все річниці - це романтика. Створіть свято для двох і продовжите ваші щасливі відносини. Романтика дає можливість уникнути сварки і повертає пару в той час, коли їх відносини були обтяжені побутом.

Завжди добре дарувати загальні подарунки, якими ви будете користуватися разом. Це може бути постільна білизна, подушки, телевізор або парний абонемент в кінотеатр.

Хорошим подарунком на річницю буде телефон або комп'ютер, особливо, якщо дружина активно користується технікою. Але їй може сподобається ліцензійний пакет для програми, яку вона використовує для роботи, фотоапарат і аксесуари до нього.

Якщо ви знаєте тип шкіри дружини і улюблені засоби по догляду, то можна підібрати повний комплекс по догляду або певні процедури у косметолога.

Що не можна дарувати на річницю весілля

Багато чоловіків вважають, що подарувати жінці сковорідку або каструлі - це зручно і корисно. Але в дійсності, такий подарунок порадує, швидше за все, тільки кухаря. Інші господині засмутяться і можуть навіть образитися. Якщо хочете подарувати корисне для кухні, то подаруйте кавоварку для дружини або якщо вона захоплюється китайською культурою чаювання, то спеціальний набір з чайника і чашок буде дуже актуальним.

Не варто думати, що шкарпетки і банний набір - це максимум, на який розраховує чоловік. Чоловіки чекають хороших подарунків від дружин так само, як і дружини від подружжя. Так що, навіть якщо ви не придумали нічого крім шкарпеток - купіть великий набір якісних шкарпеток або підберіть смішні шкарпетки з різними написами або оригінальними малюнками. Наприклад, серія “Ігри престолів”, “Сімпсони” або шкарпетки з різним настроєм - це оригінально і навіть романтично. Що стосується банного приладдя, то можна і тут проявити фантазію. Підберіть парфуми, засоби по догляду за шкірою косметичку і приладдя для гоління і напишіть щось на зразок “У нашому домі тільки я можу бути все в 1, решта нехай виконує одну функцію”.

Багато чоловіків хотіли б, щоб романтику їм робили іноді жінки. Так що не чекайте дива і першої створюйте романтику у стосунках. Але чоловікам теж варто прислухатися до жінки і періодично дарувати квіти і створювати свято для жінки.

Подарувати дружині, яка ніколи не ходила в спортзал абонемент - це грубо. Але якщо ви хочете підтримати дружину, то беріть парні заняття і тренуйтеся пліч-о-пліч. Не робіть метою схуднення, а зробіть мета - проводити більше часу разом, знайти загальне захоплення у спорті.

Відмовтеся від банальних привітань і “зобов'язалівки” у вигляді букета квітів. Подаруйте другій половинці сніданок в інтимній атмосфері, ідеальне ранок і милі сюрпризи протягом дня.