У середу, 25 грудня, в Україні очікується холодна і дощова погода. А на Заході країни випадуть опади у вигляді мокрого снігу. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Так, вона закликала водіїв бути обережними на дорозі.

"Опади з дощу перейдуть в мокрий сніг та сніг. Плюс - на дорогах снігова каша, ожеледь і місцями налипання мокрого снігу", - попередила Діденко.

Найтепліше на католицьке Різдво буде на Півдні – +7 +12 градусів. У решти областях синоптик прогнозує суттєве похолодання.

У Києві у середу пройде дощ, температура повітря вдень близько +7 градусів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

З п`ятниці в Україні почне холоднішати, з 31 грудня 2019 року-1 січня 2020 року - знову теплішати. Тому в цей період...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 24 december 2019

Народний прогноз погоди

25 грудня відзначається день пам'яті святителя Спірідона, чудотворця. Цей день визначає характер усієї зими. Якщо сонечко на Спірідона — дні на святках (7-19 січня) будуть ясними, а Новий рік буде морозним, а якщо похмуро і на деревах іній — бути Новому року теплим і похмурим.

погода на 25 грудня, Укргідрометцентр

Нагадаємо, що до Нового року триматиметься плюсова температура, а вже в день свята стовпчик термометра впаде до -4 -2 градусів.

Як повідомляв портал Знай.uа, на горі Піп Іван у Карпатах вже випало кілька сантиметрів снігу на радість любителям гірничо-лижного сезону.

Також портал Знай.uа писав, що перед новорічними святами в Україну прийдуть їхні традиційні атрибути — мороз і сніг.