Путін знайшов нового ″ворога″: обізвавши посла, агресор звинуватив Польщу в розв'язанні війни

Президент країни-агресора Росії Володимир Путін різко висловився про посла Польщі в Німеччині та звинуватив Варшаву в розв'язанні Другої світової війни.

Під час виступу на розширеній колегії Міноборони Росії і зустрічі з керівництвом Держдуми РФ Путін звинуватив Польщу у змові з лідером нацистської Німеччини Адольфом Гітлером. При цьому президент країни-агресора облив брудною лайкою посла Польщі в Німеччині.

Юнак зі "Слуги народу" Зеленського заявив про війну з Росією через мовний закон

Народний депутат України від президентської партії "Слуга народу" Олексій Устименко заявив, що Російська Федерація 2014 року напала на Україну через закон про мову.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За словами нардепа, вторгнення Росії на територію Криму і Донбасу було нібито спровоковано прийняттям мовного закону.

В Україні запускають електронну трудову книжу

В Україні планують запровадити новий формат трудових книжок. Так, замість звичайних паперових вся інформація зберігатиметься в електронному вигляді.

За словами заступника міністра економіки Юлії Свириденко, такий вид трудових матиме багато переваг. Електронна трудова книжка в першу чергу захистить працівника від маніпуляцій роботодавця.

До України стрімко мчить сніговий монстр

Синоптики пообіцяли українцям у найближчі дні кардинальну зміну погоди. В Україну увірвуться дощі, місцями навіть потужні зливи, а після зниження температури до мінусової опади перетворяться на сніг.

В Одесі суд виніс вирок двом підліткам, які жорстоко познущалися з 11-річного хлопчика

В Одесі двоє 16-річних хлопців катували та змусили роздягнутися 11-річного хлопчика. Кілійський районний суд Одеської області обрав запобіжний захід двом підліткам.

"Одного поміщено під домашній арешт, іншого — в СІЗО", — зазначили в поліції.