Як відомо, незабаром між Україною і Росією має відбутися обмін полоненими. Відтак, у зв'язку із підготовкою до цього процесу, відомого російських терористів Миколи Бутрименка випустили з-під варти. Відповідний допис з'явився на Facebook-сторінці журналістки і громадської активістки Ольги Решетилово.

Зауважимо, що саме він у 2014 році розповів найманцям Путіна про позиції українських військовослужбовців, яких потім вбили. Наразі ж, за словами жінки, зловмисника відпустили з-під варти.

Миколи Бутрименк, фото з просторів Інтернету
Миколи Бутрименк, фото з просторів Інтернету

"Миколу Бутрименка звільнили з-під варти. Того самого Бутрименка, який звинувачений в організації розстрілу двох груп 3-го полку 29 липня 2014 року. "Зради" немає, тобто "зрада" відносна. Бутрименка готують на обмін", – зазначила вона.

Окрім цього, Решетилова додала, що хоч і влада прийняла таке рішення стосовно звільнення терористів, вона все ж схвалює його, адже багато полонених українців чекають на допомогу від держави.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Для мене це дуже непроста дилема. Вони вбивали і катували, вчиняли теракти, захоплювали будівлі, організовували протидію українській армії... З іншого боку невинні люди, яких роками тримають на підвалах, деякі з них не мають жодного зв‘язку з рідними, хтось із них ідейно проукраїнський, хтось просто став жертвою обставин. Але всі вони сподіваються, що держава Україна їх витягне з полону… І якщо моя держава приймає рішення витягати своїх людей хоч і такою високою ціною, я вітаю це рішення", - підсумувала вона.

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадаємо, весна посеред руїн: на апокаліптичних просторах Донецька помітили дивовижні речі, фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", обмін полоненими пішов не за сценарієм: ось чому ув'язнені не хочуть повертатися в "ЛДНР"

Також "Знай.ua" писав, що український воїн створює неймовірні ікони на передовій: "Я іноді думаю, чому Бог дозволив війну"