Як відомо, не так давно у Зеленського розпочали активну боротьбу проти грального бізнесу в державі. Відтак, не пройшло й трохи часу, як прем'єр-міністр України Олексій Гончарук розпочав нову "війну". Цього разу вже із нелегальними АЗС. Відповідний допис політик опублікував на власній Facebook-сторінці.

"В Україні існує проблема нелегальних автозаправних станцій. Нещодавно дав доручення Державній фіскальній службі разом з правоохоронними та іншими контролюючими органами до 9 січня 2020 року вирішити цю проблему. Маємо перші результати: вже закрито 46 нелегальних АЗС та вилучено 1,3 тис. тонни паливно-мастильних матеріалів на суму 33,4 млн грн. Також розпочато 18 кримінальних проваджень", - написав він.

Гончарук, фото - РБК
Гончарук, фото - РБК

Окрім цього, він додав, що боротьба триватиме доти, доки ситуація в Україні не врегулюється стосовно "тіньового бізнесу"

"Робота в цьому напрямку активно триває. Всі АЗС будуть працювати з ліцензіями або не будуть працювати взагалі! Наголошу, що тема нелегального ринку пального — одна з актуальних проблем, над вирішенням якої працює Уряд. Її також обговорювали представники українських мереж АЗС на нараді з президентом Володимиром Зеленським", - підсумував Гончарук.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скріншот допису

Нагадуємо, що декілька днів тому в Україні набув чинності новий закон, згідно з яки пішохід, який через порушення правил дорожнього руху став винуватцем ДТП, буде зобов’язаний відшкодовувати вартість ремонту пошкодженого автомобіля.

Як повідомляв портал "Знай.ua", навчання в автошколах та заміна через 2 роки: як отримати водійське посвідчення за новими правилами.

Також "Знай.ua" писав, місяць закону про автокрісла: як хитрують водії та скільки штрафів виписала поліція.