З початку 2020 року в анексованому півострові Крим зростуть ціни на товари й послуги різних категорій. Крім планового підвищення цін на послуги житлово-комунального господарства, очікується зростання цін на авіаквитки.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Зокрема, на 3% підвищиться плата за водопостачання та водовідведення у ряді регіонів Криму. Зростання тарифу торкнеться тих регіонів Криму, де ціни ще не досягли економічно обґрунтованого рівня. Буде стягуватися плата за питну воду та водовідведення не більше 31,5 рублів за кубометр.

Кримський міст, фото: 24tv.ua
Кримський міст, фото: 24tv.ua

Російські сервіси бронювання авіаквитків повідомляють, що квитки на перельоти по Росії та за кордон зросли: за версією одних, від 5% до 6,5%, за даними інших – від 10% до 18%. Подорожчання пов'язують із зростанням витрат перевізників, які не отримали від держави 23 мільярди рублів за стрибок цін на паливо.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Крім того, вперше за майже п'ять років підвищилася вартість етилового спирту. В уряді країни переконані, що такий захід допоможе в боротьбі з дешевим контрафактним алкоголем на ринку.

Крим, фото: censor.net.ua
Крим, фото: censor.net.ua

Нагадаємо, приговорив на вірну гибель захисників Донбасу: відомого спільника терористів "ДНР" відпустили.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Путіна зробили "реверанс" Зеленському: мир на Донбасі, формула Штайнмайєра та інші "обіцянки" Лаврова.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.