У суботу, 28 грудня, в Україну прийде справжня зима зі снігом та мінусовими температурами. У всіх регіонах країни будуть сильні пориви вітру та ожеледиця.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Так, шквальний вітер в Україні вируватиме через антициклони. На Заході випаде сніг і очікується до -3 градусів морозу. У північних, центральних і південних областях буде мокрий сніг і дощ, температура повітря на позначці близько 0.

На Сході, в Дніпрі, Кропивницькому, на Херсонщині, Запоріжжі та в окупованому Криму буде йти переважно дощ. Там буде трохи тепліше, ніж в інших регіонах – +3+6 градусів тепла.

У Києві в цей день синоптик прогнозує дощ, місцями з мокрим снігом. Температура повітря становитиме 0 +2 градуси.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Сильний вітер завтра, 28-го грудня, задуватиме на Правобережній Україні внаслідок протистояння потужної антициклонічної...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 27 december 2019

Народний прогноз погоди в Україні

28 грудня відзначається день священномученика Єлевферія. Погода цього дня вказує на те, якою буде погода у березні майбутнього року. Якщо вдень був сильний мороз, а надвечір раптом ставало тепліше, значить справжня холоднеча ще попереду.

погода на 28 грудня, Укргідрометцентр

Нагадаємо, що до Нового року триматиметься плюсова температура, а вже в день свята стовпчик термометра впаде до -4 -2 градусів.

Як повідомляв портал Знай.uа, на горі Піп Іван у Карпатах вже випало кілька сантиметрів снігу на радість любителям гірничо-лижного сезону.

Також портал Знай.uа писав, що перед новорічними святами в Україну прийдуть їхні традиційні атрибути — мороз і сніг.